Підведення підсумків 2023-2024 н.р

Відповідно до плану роботи,  28 червня 2024 року,  відбулося чергове засідання педагогічної ради коледжу, на якій було розглянуто низку важливих питань. Зокрема, про підсумки державної атестації студентів спеціальностей 081 Право,  113 Прикладна математика, 23 Соціальна робота, 123 Комп’ютерна інженерія, звіти циклових комісій коледжу тощо.  

В.о.директора Вдовиченко Р.П. висловила вдячність педагогічним та науково-педагогічним працівникам за невтомність, професіоналізм та відданість освітянській справі незважаючи на усі перепони і тривоги. Подякувала Рукіновій С.С, Мируну В.В., Погребняк О.О., Синявіну О.М., Левицькій В.С., Михальченку І.В., Луцюк К.В., Санайко К.М., Подгорній А.О., Бірковській І.С. за виконання індивідуальних планів, якісну підготовку здобувачів освіти до НМТ та до різного рівня олімпіад та конкурсів, вчасне ведення навчальних документів. Також відбулося активне обговорення переведення, збереження контингенту; погодження  освітніх та освітньо-професійних програм, навчальних планів на наступний навчальний рік; результатів самооцінювання педагогічної діяльності та рейтингу викладачів; підготовки до атестації.

Заслухано на засіданні заступника директора коледжу з навчально-виховної роботи Сахарову О.М., яка ознайомила членів Педагогічної ради з орієнтовним графіком освітнього процесу на 2024-2025 н.р., попереднє річне навантаження тощо.

Голова педагогічної ради, в.о.директора коледжу Вдовиченко Р.П., узагальнила роботу колективу та підвела підсумки. Побажала мирного літа, гарного відпочинку та яскравих емоцій. Черговим етапом у житті коледжу є приймальна кампанія 2024 року!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *