Урочисте вручення дипломів

3 липня 2024 року відбулося урочисте вручення дипломів фахового молодшого бакалавра випускникам ВСП «Фаховий коледж МУ імені В.О.Сухомлинського» спеціальностей 081 «Право», 113 «Прикладна математика», 123 «Комп’ютерна інженерія» та 231 «Соціальна робота».

Із вітальним словом до присутніх звернулася в.о.директора коледжу Раїса Вдовиченко і побажала випускникам зайняти гідне місце в житті, успішно реалізувати себе в професійній діяльності. Також привітав та вручив дипломи фахових молодших бакалаврів Валерій Будак.

Диплом з відзнакою за особливі досягнення у навчанні та похвальні грамоти отримали випускниця спеціальності 081 «Право» Мужила Валерія та випускник спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» Поліщук Валерій.

Також срібну медаль «За успіхи у навчанні», свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою та подячний лист отримали здобувачі ІІ курсу фахової передвищої освіти Шевченко Тетяна, (спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування») та Мачарський Владислав (спеціальність 081 «Право»).

Дорогі наші випускники!

Щиро зичимо Вам мирного неба над головою, міцного здоров’я, нових наукових та творчих звершень, впевненості у своїх силах та високих професійних досягнень у рідній, незламній незалежній Україні!

Завжди чекаємо на Вас у рідних стінах коледжу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *