Кураторська година на тему «З вогнем не жартуй!»

17 квітня 2024 року у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховий коледж Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського» для академічних груп 315, 325, 415 куратором Рукіновою Світланою Сергіївною та за участю студентів спеціальності «Право» та «Соціальна робота» відбулася кураторська година в режимі онлайн на тему: «З вогнем не жартуй!».

Захід проведено з нагоди Дня пожежної охорони, яке встановлено Указом Президента України № 555/2013 від 11 жовтня 2013 року.

Кураторська година спрямована на популяризацію знань правил пожежної безпеки, прищеплення навичок обережної поведінки в довкіллі та бережливого ставлення до збереження свого здоров’я та життя оточуючих.

Головна мета заходу – формування у студентської молоді відповідального ставлення до правил пожежної безпеки, вміння швидко оцінювати ситуацію, розвивати мислення та приймати правильні рішення, активізуючи пізнавальну діяльність. 

Під час заходу студенти мали змогу дізнатись про причини пожеж, техніку безпеки під час пожежі, про ознаки отруєння чадним газом та першу допомогу при опіках та отруєнні чадним газом.

Наприкінці заходу куратор нагадав студентам народну мудрість: «З вогнем не жартуй, воді не вір, із вітром не дружи».

Отже, кожен член суспільства має бути пильним, адже від цього може залежати ваше життя і життя оточуючих!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *