День відкритих дверей у Головному управлінні Пенсійного фонду України в Миколаївській області

У рамках співпраці між Головним управлінням Пенсійного фонду України в Миколаївській області відбувся та ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В.О.Сухомлинського» випускників коледжу 29 березня поточного року було запрошено на «День відкритих дверей». Начальник управління по роботі з персоналом Катерина Білявська, ознайомила молодь з умовами вступу на державну службу під час воєнного стану, перевагами роботи та вимогами до осіб, які претендують на заняття вакантних посад в Головному управлінні.

Пані Катерина акцентувала увагу на важливості офіційного працевлаштування для отримання соціальних гарантій від держави, адже розмір майбутньої пенсії залежить від легальної заробітної плати, з якої сплачено страхові внески та тривалості страхового стажу.

Пізнавальною для присутніх стала розмова із Наталією Бойко, головним спеціалістом сектору організаційно- інформаційної роботи. Пані Наталія ознайомила студентів з процедурою реєстрації та переліком послуг, якими можна скористатись на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України. А також продемонструвала, як же саме можна відстежувати суми сплачених роботодавцем страхових внесків та кількість зарахованого страхового стажу за допомогою online – сервісів Пенсійного фонду України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *