До відома студентів, батьків, майбутніх абітурієнтів!

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24 січня 2024 року №79 «Про реорганізацію Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського» наш коледж реорганізовано шляхом його приєднання до Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова з утворенням на його базі Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова».

Відокремленому структурному підрозділу «Фаховий коледж Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова», надано окремі права фінансово-господарської самостійності.

Зверніть увагу, що здобувачі фахової передвищої освіти, які навчаються у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховий коледж Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського», продовжують навчання у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховий коледж Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова» за обраними спеціальностями та джерелами фінансування відповідно.

В разі виникнення питань ви маєте можливість звернутись за роз’ясненнями:
В.о. директора коледжу: Вдовиченко Раїса Петрівна +380-50-337-76-60
Заступник директора: Сахарова Олена Миколаївна +380-66-654-23-28
Відповідальний секретар приймальної комісії: Мирун Владислав Віталійович +380-63-715-58-81

Електронна адреса коледжу: tehnikum@mdu.edu.ua
Юридична адреса: 54010, Миколаїв, вул. Бузника, 5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *