«Історія шахрайства з грошима: від фальшивомонетництва до кібершахрайства»

З нагоди Дня Безпечного Інтернету викладачем-методистом, викладачем вищої категорії Суровцевою Л.І., для студентів 255 групи було проведено інформаційну годину з платіжної безпеки, присвячену темі «Історія шахрайства з грошима: від фальшивомонетництва до кібершахрайства». Це була захоплююча інтерактивна подія, де студенти отримали важливі знання та практичні навички із захисту своїх фінансових ресурсів.

Студенти поринули в минуле, коли гроші ще виготовляли вручну, а шахраї вже тоді вигадували різноманітні методи фальшивомонетництва та долучилися до дискусії, обговорюючи те, як тодішні експерти протистояли цьому виду зловживання.

Окрім того, здобувачі освіти мали можливість ознайомитися, як змінювалися методи шахрайства та як банківська система адаптувалася до нових викликів. Також учасники заходу висловлювали свої думки та ділилися ідеями, як уникнути ризиків у сучасному світі фінансів.

Наприкінці інформаційної години, студенти отримали рекомендації щодо захисту власних особистих та фінансових даних у цифрову еру, подискутували про сучасні загрози та заходи безпеки в інтернет-просторі.

Сподіваємося, що набуті знання допоможуть всім присутнім на заході бути більш свідомими та безпечними у використанні грошей в онлайн-середовищі. Нехай кожен день буде безпечним і захищеним в інтернеті!

У ході заходу були використані матеріали Національного банку України в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *