Пізнавально-просвітницький онлайн-захід з елементами тренінгу на тему: «Альтернативні способи вирішення спорів як способи захисту прав, свобод та інтересів»

12 грудня 2023 року для студентів Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» юристкою, експерткою проєкту «Consert» Валентиною Дукою за сприяння викладача правових дисциплін Рукінової Світлани Сергіївни було проведено пізнавально-просвітницький онлайн-захід з елементами тренінгу на тему: «Альтернативні способи вирішення спорів як способи захисту прав, свобод та інтересів».

Захід складався з двох частин: теоретичної та практичної. Під час першої частини онлайн-заходу Валентина нагадала здобувачам освіти про права свободи, інтереси людини та способи їх захисту. Спікерка акцентувала увагу на альтернативних способах вирішення спорів, детально розповіла про відмінності між медіацією та врегулюванням спору за участю судді.

Під час практичної частини – тренінгу, фахівчиня, завдяки трьом групам інтерактивних вправ, активізувала увагу студентів на розгляді ситуаційних завдань.

Наприкінці зустрічі здобувачі освіти поділились своїми враженнями, емоціями та думками, розказали про те, що вони дізнались нового.

Дякуємо за змістовний виступ та професійний досвід.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *