Переможці XІX Всеукраїнської інтернет-олімпіади з правознавства від проєкту «На Урок»

Нещодавно в дистанційному форматі проводилась XІX Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» з правознавства, в якій мав змогу взяти участь будь-який студент України. Для цього достатньо було зареєструватись, отримати доступ до особистого кабінету та виконати завдання в зручний для учасника час. Єдине, що потрібно – це наявність мережі Інтернет.

Навіть не зважаючи на складний час, періодичну відсутність електроенергії та інтернету, студенти І-ІІ курсів ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В.О.Сухомлинського» взяли в ній участь.

Наприкінці листопада було оголошено результати XІX Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На урок» з правознавства. За підсумками, студенти ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В.О.Сухомлинського» посіли ІІ-ІІІ місця та отримали дипломи:

ІІ ступеня – Поліщук Ігор, студент групи 115;

ІІІ ступеня – Шаповал Олександра, студентка групи 125, Приймак Дарина, студентка групи 135, Мачарський Владислав, студент групи 215, Хабловська Анастасія, студентка групи 215.

Вітаємо наших переможців та їх керівника – Рукінову Світлану Сергіївну, викладача вищої категорії циклової комісії загальноосвітнього та економіко-гуманітарного напряму підготовки! Бажаємо нових перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *