Інформаційно-просвітницький вебінар «Медіація як спосіб вирішення конфліктів та спорів»

20 листопада 2023 року для студентів Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» юристкою, експерткою проєкту «Consert» Валентиною Дукою за сприяння викладача правових дисциплін Рукінової Світлани Сергіївни було проведено інформаційно-просвітницький вебінарна тему: «Медіація як спосіб вирішення конфліктів та спорів».

На жаль, конфлікти є невід’ємною складовою людського життя. А тому вже багато років медіація розвивається у світі як спосіб мирного вирішення та врегулювання конфліктів між людьми та спільнотами, різними соціальними групами.

Під час онлайн-заходу Валентина ознайомила присутніх з альтернативним та ефективним способом вирішення конфліктів і спорів як медіація. Юристка звернула увагу присутніх на правове підґрунтя здійснення медіації – Закон України «Про медіацію», відповідно до якого, розкрила етапи даного способу вирішення конфліктів та спорів, правовий статус медіатора, принципи здійснення медіації тощо.

Фахівчиня акцентувала увагу слухачів на перевагах медіації та професійності особи – медіатора.

Дякуємо за змістовний виступ та професійний досвід.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *