До Дня працівника соціальної сфери

Традиційно День працівника соціальної сфери в Україні відзначається у першу неділю листопада. В рамках відзначення цього свята у понеділок, 6 листопада, для студентів 225 та 425 груп викладачем в/к., к.п.н. Сахаровою О.М. було проведено позааудиторний захід «День соціального працівника в Україні».

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

Студенти поринули в історію цього свята, поділилися думками щодо значення та значущості соціальної роботи, поміркували над завданнями та викликами цієї професії.

Професія соціального працівника є складною, виснажливою та напруженою, вона неналежно оцінена державою, часом і суспільством. Але соціальна робота неймовірно цікава, служить на благо, дарує людям надію, відстоює права тих, від кого відвернувся світ та повертає у суспільство тих, хто не міг в ньому втриматися, дарує життя у всіх сенсах цього виразу.

На сьогодні соціальні працівники відіграють критичну роль в наданні допомоги та підтримки людям, які постраждали внаслідок війни в Україні. Воєнні дії на території нашої держави призводять до надзвичайно складних ситуацій, коли громадяни втрачають свої будинки, сім’ї, рідних, а також робочі місця. У цих умовах соціальні працівники стають дуже важливими посередниками між потерпілими та необхідними ресурсами, послугами та професійною підтримкою.

Шановні соціальні працівники! Дозвольте і нам, приєднуючись до побажань, висловити щиру подяку Вам за чуйність, доброту, милосердя і відвагу! Міцного здоров’я, достатку, радості Вам кожної хвилини!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *