Як налаштуватись на позитивне мислення

В межаж підтримки Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» викладачем вищої категорії к.п.н. Сахаровою О.М. для студентів 425, 135 та 155 груп було проведено виховний позаудиторний захід на тему «Позитивне мислення як важливий чинник ментального здоров’я».

Позитивне мислення – це своєрідний духовний стан, коли людина намагається  знаходить щось хороше в речах, що її оточують чи тим, що з нею трапляється, коли людина налаштована на хороші та сприятливі результати. Це процес створення позитивної думки, і подальша її трансформація в позитивну енергію, яка заряджатиме вас, підбадьорюватиме і мотивуватиме до хороших вчинків.

Саме тому концепція позитивного мислення зараз така популярна, з’являється все більше книг, передач, курсів, які навчають тому, як змінити своє життя на краще та бути щасливими.

Позитивізм пов’язаний з тим, щоб сприймати кожну подію на благо і бачити світ очима переможця, тому вона тісно пов’язана з вірою і впевненістю в собі. Віра в те, що все обернеться добре не гарантує, що так все і буде, але наповнює нас переконаністю та внутрішньою силою для того, щоб не опускати руки при невдачах і робити нові спроби досягти бажаного.

Мислити позитивно – не означає викорінити зі свого життя негативні емоції зовсім. Неприємності все одно трапляються, і заборонити реагувати на них неможливо і навіть шкідливо для психіки. Суть позитивного мислення – це вміння знаходити в будь-який момент життя привід для радості і сприймати невдачі раціонально, аналізуючи причини і приймаючи, як цінний досвід.

 Важливо знати, як налаштуватись на позитивне мислення. Тому ось вам декілька порад:

Намагайтесь тримати фізичне та психічне здоров’я в порядку

Практикуйте вдячність

Ведіть щоденник подяки

Дозволяйте собі жартувати

Оточіть себе позитивними людьми

Живіть себе позитивними емоціями

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *