Технічна галузь: Інновації через проектування, працю та дослідження!

02 червня  2023  року відбулася VI Міжнародна студентська наукова конференція «НАУКА СЬОГОДЕННЯ: ВІД ДОСЛІДЖЕНЬ ДО СТРАТЕГІЧНИХ РІШЕНЬ», м. Суми, Україна.

Студенти мали чудову можливість поділитися своїми дослідженнями та ідеями з колегами з різних країн, отримати важливий фідбек та розширити свої знання.

Участь у конференції прийняли і студенти четвертого курсу спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» Відокремленого структурного підрозділу «Фахового коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» ШЕНКЕВИЧ ВАДИМ та ЩЕРБИНА АРТЕМ (науковий керівник – БОЖКО НАДІЯ ВАЛЕРІЇВНА, викладач вищої категорії, викладач-методист), їх доповіді та дослідження представляли широкий спектр тем, пов’язаних з сучасними викликами та технологіями в галузі комп’ютерної інженерії.

Одна з доповідей студента Шенкевича Вадима «Розробка  локальної обчислювальної мережі відділення Укрпошти»  викликала особливий інтерес серед учасників конференції. Вона охоплювала новітні технології та методи для розробки та впровадження локальних обчислювальних мереж. Доповідач детально розповів про архітектуру мережі, використані протоколи та алгоритми, а також про переваги цього рішення для відділення Укрпошти. Його дослідження висвітлило питання ефективного обміну даними, забезпечення безпеки і стабільності мережі, а також можливості масштабування системи для майбутнього росту.

Інша доповідь студента Щербини Артема «Розробка програмно-апаратного забезпечення для технічного обслуговування блоків живлення ПК» викликала значний інтерес серед учасників конференції. У своїй роботі, Артем Щербина зосередився на розробці програмно-апаратного комплексу, який спрощує і автоматизує процес технічного обслуговування блоків живлення ПК. Його доповідь включала опис алгоритмів та інструментів, що були використані для реалізації програмного забезпечення, а також практичні результати його застосування.

Розроблений програмно-апаратний комплекс представляє собою зручний інструмент для техніків з обслуговування, який дозволяє виявляти та діагностувати несправності в блоках живлення, виконувати ремонтні роботи та виконувати тестування для перевірки їх функціональності. Цей дослід є важливим в контексті підтримки ефективної роботи комп’ютерних систем та забезпечення їх безперебійного функціонування.

Бажаємо Вадиму, Артему  та їх наставнику творчого натхнення, нових звершень та успішного захисту дипломного проєкту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *