День відкритих дверей

27 травня 2023 року у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського» було проведено День відкритих дверей в онлайн-форматі.

Усі охочі мали змогу приєднатися та дізнатися про фаховий коледж  та правила вступу у 2023 році.

Після привітального слова заступника директора з навчальної роботи Олени Сахарової, відповідальний секретар приймальної комісії Владислав Мирун ознайомив абітурієнтів та гостей заходу з правилами прийому у 2023 році та надав вичерпні відповіді на усі запитання, представивши змістовну презентацію з термінами реєстрації електронних кабінетів, датами подачі заяв та орієнтовними датами проведення вступної співбесіди. Він детально розповів, як буде здійснюватись подання документів для вступу в сучасних умовах; з яких предметів складаються індивідуальні усні співбесіди; як написати ефективний мотиваційний лист.

Цікавою презентацією представила спеціальності коледжу заступник директора з виховної роботи Ксенія Санайко.

Про яскраве, феєричне студентське життя та культурне дозвілля розповіла в.о.голови студентського самоврядування Вікторія Шматолоха та студенти 2 та 3 курсу спеціальностей 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 081 Право, 123 Комп’ютерна інженерія, 231 Соціальна робота та 012 Дошкільна освіта.

Зустріч з майбутніми абітурієнтами та гостями заходу пройшла цікаво, з користю. Сподіваємось, кожен з випускників шкіл зробить правильний вибір і продовжить своє навчання у ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В.О.Сухомлинського» для здобуття освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр».

Сердечно дякуємо всім учасникам за увагу, активність і бажання правильного вибору майбутньої професії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *