Настановча конференція з виробничої технологічної практики для студентів 465 групи

15 травня 2023 року у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховому коледжі Миколаївського університету імені В.О.Сухомлинського» для здобувачів фахової передвищої освіти освітньо-кваліфікаційного рівня  «молодший спеціаліст» відбулася настановча конференція, метою якої було забезпечити максимально продуктивну та повну підготовку студентів для проходження виробничої технологічної практики студентами спеціальності 113 Прикладна математика. 

Практична підготовка студентів є невід’ємною складовою освітньо-професійних програм (ОПП) підготовки фахівців із фаховою передвищою освітою у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховому коледжі Миколаївського університету імені В.О.Сухомлинського».

Метою виробничої технологічної практики є закріплення та розширення теоретичних та практичних знань, отриманих студентами при вивченні таких дисциплін, як Програмування, Архітектура обчислювальних машин, Операційні системи, Бази даних та інформаційні системи, тощо, а також підготовка до подальшого вивчення спеціальних дисциплін.

Під час зустрічі керівник практики Михальченко І.В. та заступник директора з навчальної роботи Сахарова О.М. ознайомили  присутніх з завданнями практики, переліком звітної документації, формою звітності, датою проведення підсумкової конференції та формою контролю, проінформували здобувачів фахової передвищої освіти з питань нормативно-правового забезпечення практики, провели інструктаж з техніки безпеки та охорони праці з урахуванням  дистанційного навчання.

Маємо надію, що виробнича технологічна практика сприятиме виробленню в студентів творчого дослідницького підходу до майбутньої професійної діяльності, допоможе набути навички самоосвіти й аналізу результатів своєї праці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *