Удосконалення фахових hard і soft skills студентів!

У рамках проведення професійного позаудиторного заходу «Нard & soft skills» студенти ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського» 455 гр. спеціальності «123 Комп’ютерна інженерія» та 465 «113 Прикладна математика», на чолі з викладачем технічних дисциплін Божко Н.В.. поглибили свої знання та розширили здобуті компетенціїі «Безпека в цифровому середовищі» та «Основи комп’ютерної грамотності» за допомогою освітніх навчальних матеріалів проєкту «Дія. Цифрова освіта» (https://osvita.diia.gov.ua, Міністерство цифрової трасформації України).
Світ навколо нас невпинно діджиталізується. Все більш часу ми проводимо у цифровому середовищі – сервіси для бізнесу та розваг, онлайн-кінотеатри та соцмережі, телемедицина та ігри, та ще багато іншого доступне у наших персональних комп’ютерах та смартфонах. Своїм помічникам-гаджетам та інтернет-сервісам ми доручаємо знати все більше чутливої інформації про нас, але не завжди розуміємо з якими загрозами можемо зустрітися, бо злочинці та шахраї є не тільки у реальному світі.
Під час проходження курсів студенти дізнались, як захиститись від дій зловмисників, засвоїли покрокові інструкції для ефективного захисту своїх приватних даних, дізнались про вдалі приклади боротьби з кібератаками., зрозуміли як виглядає кібербулінг, які причини та потенційні наслідки кібербулінгу, як припинити кібербулінг і що робити, якщо хтось із друзів став жертвою кібербулінгу.
Дякуємо Міністерству цифрової трасформації України за можливість у такий зручний та цікавий спосіб отримувати необхідні у сучасному цифровому світі знання!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *