Настановча конференція з виробничої переддипломної практики для студентів 455 групи

21 квітня 2023 року у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховому коледжі Миколаївського університету імені В.О.Сухомлинського» для здобувачів фахової передвищої освіти освітньо-кваліфікаційного рівня  «молодший спеціаліст» було проведено настановчу конференцію, метою якої було забезпечити максимально продуктивну та повну підготовку студентів для проходження виробничої практики студентами спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія.

Майбутніх студентів-практикантів було детально ознайомлено з програмою практики. Сахарова Олена Миколаївна, заступник директора з навчальної роботи, донесла до здобувачів мету та завдання практики, ознайомила з процедурою проходження практики, окреслила масштаб та особливості роботи студента-практиканта у закладах, що виступають базою проходження практики, попередила про можливі труднощі та зазначила очікувані результати практики. Окрема увага була звернена на особливості ведення робочої документації та на процедуру майбутнього захисту результатів практики.

Бажаємо студентам четвертого курсу належним чином виконати програму практики та отримати гарні враження від практичної діяльності!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *