Кібербулінг: як телефон може стати інструментом цькування

14 вересня 2022 року Миколаївським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги за сприяння викладача правових дисциплін Рукінової Світлани Сергіївни було проведено для викладачів та студентів Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» правоосвітній вебінар: «Кібербулінг: як телефон може стати інструментом цькування».

Метою заходу було привернути увагу до актуальних для суспільства проблем цькування, зокрема,  булінгу із застосуванням цифрових технологій.

До участі в заході була залучена фахівчиня Миколаївського бюро правової допомоги №1 Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної правової вторинної допомоги – Дука Валентина.

Спікерка заходу ознайомила присутніх з сутністю кібербулінгу, його видами, зокрема, кібергрумінгом. Особлива увага була приділена відповідальності за вчинення цькування у формі кібербулінгу. Учасники заходу разом з фахівчинею розібрали практичні ситуації, які можуть трапитись із неповнолітніми.

Під час заходу спікерка звернула увагу на порядок дій постраждалої особи від кібербулінгу та надала контактні телефони центрів допомоги.

Дякуємо спікеру за змістовний виступ, професійний досвід та поради щодо актуальних суспільних проблем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *