Вітання з Днем знань!

Шановні першокурсники, студенти, викладачі Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж Миколаївського національного університету імені В. О.Сухомлинського», щиро вітаємо Вас з Днем знань та з початком нового навчального року! Нехай він буде яскравим та захоплюючим!

Саме освіта та знання є справжнім безцінним надбанням народу, яке визначає його потенціал та розвиток на майбутнє.

Високоосвічені люди – це найцінніший скарб кожної країни, адже тільки освічена людина може здолати всі перешкоди, досягти глибини мудрості та висоти знань.

З усією теплотою серця бажаю нашим викладачам міцного здоров’я, мудрості й терпіння, творчої наснаги в роботі, щастя й благополуччя, а студентам – наполегливості, працьовитості, упевненості у своїх силах, а головне – щирого прагнення до знань та підкорення нових освітніх вершин. Країні потрібні такі молоді, перспективні та прогресивні люди! Ви – наша гордість!

Бажаю усім мирного неба над головою, приємних посмішок, гармонії, тепла й нових неймовірних звершень в ім’я процвітання України!

Нехай новий начальний рік стане для всіх нас дивовижним часом звершень та перемог на освітянській ниві, і в кінці року кожен збере чудовий врожай нових знань, корисного досвіду, професійних вмінь та навичок!

Зі святом, з Днем знань!

З повагою в.о.директора
Раїса Вдовиченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *