Відкрите заняття з англійської мови

3 грудня 2021 року у ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського» викладачем І категорії циклової комісії економіко-гуманітарного та загальноосвітнього напряму підготовки Левицькою Вікторією Сергіївною для студентів ІІ курсу денної форми навчання спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та 081 «Право» було проведено відкрите заняття з англійської мови. Тип заняття: узагальнення і систематизація знань, умінь і навичок.

Мета – підсумувати, систематизувати, активізувати і закріпити знання з даного предмету, розвивати увагу, пам’ять, комунікативну компетенцію та мовленнєві здібності, мотивувати студентів до подальшого вивчення іноземної мови.
Заняття проводилось за чітко розробленим планом, складеним відповідно до навчальної та робочої програм з дисципліни. В ході заняття викладач дотрималась усіх принципів навчання, а саме: принципу свідомості й активності студентів; принципу активізації пізнавальної діяльності студентів, науковості, систематичності й послідовності, наочності, принципу емоційності навчання.

Під час заняття В. С. Левицька використовувала мультимедійну презентацію, цикл презентацій та відеофільми, що дало змогу студентам показати хорошу результативність та достатній рівень володіння теоретичним, практичним матеріалом, вміння його застосовувати на практиці. Викладач використовувала різні методи роботи та провела заняття у формі мовного практикуму з використанням методу критичного мислення, різноманітних методик роботи з лексичним матеріалом. Викладач передбачила постійну зайнятість і активність студентів, забезпечила максимальні умови для контролю знань, умінь і навичок. Виклад матеріалу проводиться послідовно, на належному науково-методичному рівні. Загалом заняття було проведено на високому методичному рівні із залученням сучасних технічних засобів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *