World Health Day

Всесвітній день здоров’я щорічно відзначається 7 квітня. Традиція проводити в цей день заходи, присвячені проблемам збереження здоров’я та профілактики захворювань, приурочена дню створення у 1948 році Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), на яку покладено вирішення міжнародних проблем, пов’язаних з охороною здоров’я населення планети. Саме цей день прийнято відзначати у міжнародному масштабі як Всесвітній день здоров’я.
Мета свята – привернути увагу до проблем охорони здоров’я та необхідності розгорнутої й всеохопної профілактики захворювань, здорового способу життя.
З цієї нагоди у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховому коледжі Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського», під керівництвом Войтовської Анастасії Михайлівни, відбулась онлайн-бесіда. Головним спікером була Наталія Володимира Дячук, акушерка відділення «Клініка дружня до молоді». Вона розкрила основні поняття здоров’я, методи його збереження, а також розповіла про особливості роботи клініки. Висловлюємо Вам велику вдячність за професіоналізм та співпрацю!







Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *