«Цивільний шлюб: права та обов’язки подружжя»

7 квітня 2021 р. студенти та викладачі Відокремленого структурного підрозділу «Фахового коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» долучилися до правопросвітницького онлайн заходу «Цивільний шлюб: права та обов’язки подружжя» у рамках роботи Університету правових знань, організованого Миколаївською обласною універсальною наукова бібліотекою
Ні для кого не є секретом, що останнім часом все більше пар живуть спільно, однією сім’єю без державної реєстрації шлюбу, в так званих «фактичних шлюбних» відносинах. Тим не менш, суперечки з приводу цивільних шлюбів не вщухають, і ставлення до них далеко неоднозначне.
Розібратися з усіма практичними аспектами теми допомогли фахівці Миколаївського місцевого центру БПД, з’ясувавши позитивні та негативні сторони цивільного шлюбу, а також наголосивши на тих юридичних проблемах і способах їх розв’язання, з якими стикаються більшість пар, які проживають у цивільному шлюбі.
Спікерка онлайн вебінару також дала відповіді на багаточисельні запитання від слухацької аудиторії. Дякуємо за цікавий та актуальний для молоді онлайн захід!








Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *