Участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі

Демченко Катерина – учасниця Всеукраїнського науково-методичного семінару: «Безпека особистості в цифровому середовищі: правові, психологічні та технологічні аспекти»
7 квітня 2021 року ДЕМЧЕНКО КАТЕРИНА АНДРІЇВНА, студентка третього курсу спеціальності «Право» Відокремленого структурного підрозділу «Фахового коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» взяла участь у Всеукраїнському науково-методичному семінарі: «Безпека особистості в цифровому середовищі: правові, психологічні та технологічні аспекти», метою якого було висвітлення теоретичних питань та обговорення прикладних проблем кібербезпеки й захисту інформації.
Катерина успішно представила наукове дослідження: «Психологічні аспекти використання інформаційних технологій у навчальному процесі ЗВО як фактор підвищення компетентності та самооцінки здобувачів освіти».
Науковий керівник: Царенко О.О., кандидат політичних наук, директор ВСП «Фахового коледжу МНУ імені В.О. Сухомлинського».
За результатами проведеного семінару було підготовлено і прийнято резолюцію для опублікування у науковому журналі «Наука і правоохоронна діяльність».
Організатори заходу: Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, Державний науково-дослідний інститут МВС України та Рада молодих вчений ДНДІ МВС України спільно з Радами молодих вчених Національної академії педагогічних наук України, Інституту соціальної та політичної психології НАПН України, Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України, а також Асоціація політичних психологів України.












Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *