Театралізоване свято-лекція «Історія рідної мови»

Міжнародний день рідної мови – унікальне свято. Воно є і спільним, і водночас родинним для людей, яких об’єднала історична доля. Це свято крокує всією планетою і кожен громадянин будь-якої країни ще більше відчуває свою приналежність до свого народу, нації.
22 лютого 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховому коледжі Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» в рамках Тижня рідної мови студентками-практикантами В. Бузінською, Є. Івановою, К. Кулаковою, М. Кущ, Ю. Леусенко, К. Хропот філологічного факультету Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського, під керівництвом викладача коледжу Гінкевич О.В., було проведено театралізоване свято-лекцію-онлайн «Історія рідної мови».
Організатори заходу детальніше розповіли про історію української мови, продемонструвавши цікаві та пізнавальні відео, розігравши сценки, в яких оспівували красу рідної мови, закликали любити, вивчати та збагачувати наш скарб.
Рідною мовою говорить серце й душа батьківської землі. Не з примусу, а лише за покликом власного сумління та гідності плекаймо повагу до рідного слова і на білому рушникові історії золотими нитками вишиваймо найкращі слова любові до української мови.
Дякуємо всім учасникам сьогоднішнього заходу! Далі буде цікавіше!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *