Наш ПЕРШИЙ у цьому році ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!

20 лютого 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховому коледжі Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» відбувся наш традиційний ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ в оновленому, але вже звичному для всіх нас форматі – онлайн, що викликано умовами сьогодення. Для того, щоб долучитися до зустрічі, абітурієнти та всі охочі мали можливість зареєструватися заздалегідь.
У вітальному слові директор коледжу Царенко Олена Олексіївна говорила про історію коледжу від створення до сьогодення, а також розповідала про основні цінності та пріоритети коледжу в структурі Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського. Олена Олексіївна відповідала на запитання абітурієнтів та їх батьків про основні можливості коледжу та перспективи для здобуття омріяного фаху.
Наступним етапом заходу була зустріч із відповідальним секретарем приймальної комісії коледжу Гінкевич Оксаною Валентинівною, яка ознайомила учасників заходу із особливостями та новаціями Вступної кампанії 2021 року.
А заступник директора з навчальної роботи коледжу Божко Надія Валеріївна акцентувала увагу учасників онлайн зустрічі на наукових здобутках студентської спільноти коледжу та розповіла про особливості навчального процесу, зокрема і в карантинних умовах.
Майстерно презентували наші спеціальності викладачі Волошина-Сідей Вікторія Вадимівна, Марінова Валерія Віталіївна, Рукінова Світлана Сергіївна та Войтовська Анастасія Михайлівна у партнерстві зі студентами Віталіною Красноноженко, Євгенією Яворською, Катериною Демченко та Маріанною Захарчук, які ділилися чудовими світлинами та подіями з їх студентського життя.
Керівник центру психологічної підтримки Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського Дар’я Сергіївна Гулькова майстерно провела тренінг професійної визначеності для успішного майбутнього.
Підсумковим етапом заходу була сесія питань/відповідей за участі, представників спеціальностей, відповідального секретаря приймальної комісії та студентського самоврядування коледжу.
День відкритих дверей пройшов яскраво, динамічно, креативно та драйвово!
Якщо вам не довелося побувати на нашому першому заході, не сумуйте! Кваліфіковану інформацію щодо вступу, а також відповіді на питання, які вас цікавлять, ви можете отримати, зателефонувавши нам на номер мобільного телефону +380509802421, а також задавати питання за цим же номером у Viber чи Telegram. Ми на постійному зв’язку!
Слідкуйте за новинами на нашій офіційній сторінці у Facebook та на нашому офіційному сайті, а також в Instagram.
До нових зустрічей, друзі! Обирайте професію розумом і серцем!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *