МИ ПАМ’ЯТАЄМО! ВЕЧІР ПАМ’ЯТІ ДО ДНЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ…ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!..

19 лютого 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховому коледжі Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського» студентами-практикантами філологічного факультету Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського було проведено вечір пам’яті до Дня Героїв Небесної Сотні. Модератор онлайн-заходу – ЮЛІЯ ЛЕУСЕНКО.
Революція 2013-2014 років відбулася ціною понад ста життів. Небесна Сотня стала прикладом самопожертви в ім’я вищих ідеалів, одним із яких була гідність. Згідно з Указом «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» 20 лютого назавжди увійде в історію України.
Організатори заходу розповіли про історію розгортання подій у революційні роки, наголосили на важливих датах, які повинні віднайти своє місце в пам’яті кожної людини. Вшанування загиблих супроводжувалося переглядами відео про Небесну Сотню, запалюванням свічок і хвилиною мовчання.
Небесна сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і наш щем у грудях. Хай пам’ять про всіх невинно загиблих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. Герої не вмирають!
Дякуємо всім, хто мав змогу долучитися до вечора пам’яті!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *