Майстер-клас «Успішна здача ЗНО з української літератури – 2021»

17 грудня 2020 року у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховому коледжі Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» для студентів І-ІІ курсів та всіх бажаючих пройшов черговий онлайн майстер-клас підготовки до ЗНО з української літератури «Успішна здача ЗНО – 2021» від викладача вищої категорії Гінкевич Оксани Валентинівни.
Майстер-клас проведено з метою презентувати розроблені файли з визначеннями і тестами ЗНО минулих років з української літератури, як інструмент для успішного засвоєння студентами, показу практичного застосування і результатів впровадження на практиці.
Презентація завдань різних рівнів складності, демонстрація можливих помилок і хибних відповідей дали змогу залучити учасників до процесу роботи. Усі завдання і дії були направлені на підключення уяви та пам’яті учасників, створення такої атмосфери, щоб вони проявили себе як творці.
Студенти отримали відповіді на проблемні питання, дізналися про нові цікавинки з української літератури, отримали підказки для успішного складання ЗНО з української літератури, пригадали засвоєне раніше. Сподіваємося, дібраний матеріал стане у нагоді та принесе гарні результати під час сесії зовнішнього незалежного оцінювання. До нових зустрічей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *