Спорт – це життя! Спортивно карантинно про важливе…

З метою пропаганди серед студентства здорового способу життя, залучення до регулярних занять фізичною культурою і спортом, збереження та зміцнення здоров’я молоді у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховому коледжі Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» 15 грудня 2020 року пройшов онлайн-тренінг «Спорт – це життя!» під керівництвом викладача фізичної культури Ніколаєва К.Г.
До обговорення тематики було залучено студентів усіх курсів. Молодь із захопленням ділилася своїм досвідом і спортивними досягненнями, обговорювали і відстоювали свої позиції у правильному харчуванні та розумінні терміну «здоровий спосіб життя».
Хотілося б відмітити виступи-презентації студентів, які презентували свої власні дослідження під час онлайн-тренінгу:
1. БАЙДАКА ЄВГЕНА, студента третього курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія» з доповіддю «Про оптимальний руховий режим студента» (група 355).
2. СТЕЦЮК ВАЛЕРІЮ, студентку третього курсу спеціальності «Прикладна математика» з доповіддю «Фізична культура та спорт – невід’ємна складова здорового способу життя студентів» (365 група).
3. БОНДАРЕНКО АННУ, студентку третього курсу спеціальності «Прикладна математика» з доповіддю з доповіддю «Здорове збалансоване харчування, як основа житедіяльності» (365 група).
4. ЧЕПУРНЕНКА ІГОРЯ, студента четвертого курсу спеціальності «Прикладна математика» з доповіддю «Режим дня – запорука успіху у навчанні студентів» (465 група).
Як бачимо, молодь добре ставиться до спорту в житті. Адже він допомагає підтримувати здоров’я, зняти стрес, розвинути свої здібності, досягнути чогось більшого, ніж просто сидіти цілими днями вдома та переключати канали телевізора, стирати клавіатуру ноутбука, граючись в ігри.
Спорт дозволяє нам відволіктися від буденності та забути про деякі речі, котрі нас хвилюють. Він загартовує характер і робить нас впевненішими у собі. Також зароджується інстинкт бути першим. Гарне самопочуття, приплив сил і багато позитиву при занятті спортом вам гарантовані. Якщо ти досягаєш певних результатів у спорті, то на тебе починають рівнятися.
Пишаємося вами, наші студенти! Сподіваємося, що заняття спортом принесе користь, особливо у карантинні будні!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *