Відвідування бібліотеки можливе і онлайн!

Сьогодні бібліотека це не просто сховище книг, куди ми вирушаємо за пошуком необхідної інформації. Незважаючи на те, що корисну літературу завжди можна знайти в інтернеті, вік інформаційних технологій не стоїть не місці, постійно створюються нові технології інтерактивної передачі інформації.
26 листопада студентство Відокремленого структурного підрозділу «Фахового коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» разом з викладачами відвідали онлайн-захід «Проблеми сучасної молоді», організований Миколаївською обласною бібліотекою для юнацтва. Соціологічні дослідження свідчать, що нині існує відчутна нерівність серед молоді у можливостях набуття загальної освіти, духовного і культурного розвитку, професійної підготовки, виборі місця праці. Причин цих явищ є багато: це і соціальні наслідки демографічних, організаційних, структурних диспропорцій в межах цілої країни, які утворювались історично і поглиблювались в умовах економічної кризи, і зростання соціальної нерівності в усьому суспільстві, що особливо позначається на молоді, і відсутність сильної державної соціальної політики, тощо. Плідно дискутували та отримали практичні поради які допоможуть у майбутньому.
Дякуємо за змістовну інформативну лекцію-диспут завідувачу відділу соціокультурної діяльності молоді Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва Алієву Андрію Расимовичу та за практичні поради і рекомендації практичному психологу Чередниченко Марині Олегівні! Було драйвого!
Окрім того, студентам продемонстрували ще й цікаві книжні новинки, якими можна порадувати себе під час дозвілля.
Висловлюємо щиру подяку організаторам за проведений захід! Чекаємо нових цікавинок і завжди раді долучитися до ваших заходів та поринути в захоплюючий світ книжок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *