Участь директора коледжу у Міжнародному онлайн-форумі

Підвищуємо управлінській рівень обізнаності в стратегічному партнерстві науки, бізнесу і освіти!
Сучасна варіативність освітнього процесу визначає необхідність швидкого реагування на зміни ситуації й пошуку нових рішень, прогнозу та планування діяльності. Процес управління будь-якою педагогічною системою припускає цілепокладання (постановку цілей) і планування (прийняття рішень), що диктується необхідністю постійного розвитку, руху педагогічної системи.
Тож, 25 листопада 2020 року, директорка Відокремленого структурного підрозділу «Фахового коледжу миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського – Олена Царенко взяла участь у VIII Міжнародному бізнес-форумі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана «Наука-Бізнес-Освіта: стратегічне партнерство», присвяченому актуальним питанням взаємодії бізнесу та Університету для покращення освітніх послуг, який відбувся в онлайн-режимі.
Цьогорічні панельні дискусії були сконцентровані на наступних питаннях:

  • Форми співпраці корпоративних та академічних університетів;
  • Жіноче лідерство та бізнес-проєкти, що змінюють світ;
  • Фінансова бізнес-освіта: сучасні тренди та інновації;
  • Циркулярна економіка: ідеї, партнерство, Start-up;
  • Інноваційні моделі взаємодії університету з бізнесом;
  • Розвиток підприємницької освіти в Україні: погляд освітян і бізнесу

Дякуємо організаторам, що, незважаючи на складну ситуацію в нашій країні, Ви зробили все можливе і провели VIII Міжнародний бізнес-форум «Наука-Бізнес-Освіта: стратегічне партнерство» на високому рівні. З кожним роком організація і проведення Ваших заходів тільки покращується, а Ваш рівень професіоналізму зростає. Спасибі Вам, що у співпраці з Вами ми завжди отримуємо не тільки висококваліфіковану допомогу, а й розуміння, і можливість знайти компромісне рішення при виникненні труднощів будь-якого рівня. Бажаємо Вам подальшого розвитку, процвітання і сподіваємося на тривалу співпрацю!

BusinessForumKNEU

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *