Вітаємо переможців Всеукраїнської інтернет-олімпіади «Осінь 2020 з математики» від команди На Урок!

25 листопада завершилася інтернет-олімпіада з математики «Осінь 2020 від українського онлайн-порталу для вчителів «На Урок».
Студенти першого та другого курсів Відокремленого структурного підрозділу «Фахового коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського», під керівництвом викладача математики Марінової Валерії Віталіївни активно долучились до участі у Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з математики «Осінь 2020».
За підсумками наші студенти посіли почесне третє місце та отримали Дипломи переможця Всеукраїнської інтернет-олімпіади з математики ІІІ ступеня.
Тож вітаємо наших студентів:
ЄРМАЧКОВУ НАТАЛЮ, студентку другого курсу, спеціальності «Соціальна робота»;
КОНОХОВУ ЛЮБОВ, студентку першого курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»;
ГАРКУШУ БОГДАНА, студента першого курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».
Щирі вітання нашим переможцям та їх наставнику Маріновій Валерії Віталіївні!
Бажаємо студентам та їх наставнику натхнення, здійснення творчих мрій, нових звершень та відчуття радості від життя! Не зупинятися на досягнутому!

Тож, друже, якщо ти нудьгуєш під час навчання-онлайн, завітай до нас! У нас цікаво, сучасно, креативно, пізнавально проходить навчання в будь-якому форматі (онлайн чи офлайн). Ми робимо дистанційне навчання цікавіше разом з онлайн-школою «На Урок» яка створена для того, щоб кожен, незалежно від місця проживання, зміг отримувати якісні знання в цікавому форматі та перевірити рівень своїх знань.
Наші студенти можуть все, чекаємо саме на тебе!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *