Цікаво про серйозне… МАЙСТЕР КЛАС «WEB -ДИЗАЙН»

WEB-дизайнер – досить молода та цікава професія. Даний спеціаліст займається оформленням сайтів відповідно до нових тенденцій моди, створює оригінальні банери, зображення та інші цікаві елементи, які прикрашатимуть сайти та дадуть змогу вирізнятися їм від конкурентів.

12 листопада у нашому коледжі відбувся майстер-клас з веб-дизайну з використанням платформи zoom.us під керівництвом викладача циклової комісії технічного напряму підготовки АВРАМЕНКА ОЛЕКСІЯ ІВАНОВИЧА, для студентів третього та четвертого курсів спеціальності 113 «Прикладна математика», а також всіх бажаючих. Метою даного заходу було зацікавити студентів професією WEB-дизайнер та виявити обдарованих студентів в галузі графічного дизайну. Студентам були запропоновані сучасні тенденції та ресурси в галузі веб-дизайну та проведено майстер-клас зі створенню форми входу на сайт.

Підсумком даного проєкту став конкурс «Найкращий WEB-дизайн». У запеклій боротьбі між студентами третього та четвертого курсів за звання «Найкращий WEB-дизайн» перемогла дружба!

Однак, НАЙКРАЩИМИ ДИЗАЙНЕРАМИ стали студенти САЄНКО ДМИТРО (група 365) та ПЕЧОНКІН НІКІТА (група 465). Пишаємося вами, хлопці!!!

Вітаємо переможців, бажаємо творчого натхнення, успіхів у всіх починаннях, досягнення поставленої мети! А всім студентам, які долучилися до такого супер-дійства дякуємо за активну участь та бажаємо реалізувати себе в омріяній професії. Далі буде…


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *