До уваги студентів! Грант у 10 000 гривень в рамках соціального проекту «Scholarship в Україні»

Ти ініціативний і здатний? Тоді уважно ознайомся з унікальним конкурсом.
Проект Scholarship в Україні надає талановитим студентам унікальну можливість отримати грант в розмірі 10 000 гривень в рамках проекту.
Взяти участь в конкурсі може будь-який студент коледжу чи технікуму України.

Які вимоги пред’являються до учасника конкурсу?

Стати учасником проекту зможе:

  • Студент технікуму, коледжу або професійного училища.
  • Громадянин України.
  • Форма навчання – контрактна або бюджетна.

Як стати учасником проекту Scholarship в Україні?

Завдання студента – створити унікальну аналітичну статтю, яка раніше ніде не публікувалася. Обсяг роботи – від 1000 до 3000 слів. Допустимо використовувати російську або українську мову.

Тема роботи:
«Залучення молоді до робочих спеціальностей як тренд на українському ринку праці. Які заходи слід вжити?»

Подати заявку на участь в конкурсі можна тут: https://www.kredit-ok.com/grant-college/ . У заявці вкажіть ПІБ, телефон, пошту і назва установи. Надсилати роботи на поштову скриньку організаторів grant@scholarship.in.ua

Оцінка робіт

Перевірку надісланих робіт проводить незалежне журі. За підсумками буде відібрано три кращі роботи. Автори повинні будуть їх захистити перед журі. За результатами буде визначено один переможець, який й отримає грант у 10 000 грн. Учасники, які посіли 2-е і 3-е місце, отримають заохочувальні грошові призи у 3000 грн та 1000 грн у відповідності.
Грант надається на сплату  навчання в закладі, де студент- переможець навчається, або на сплату освітніх курсів на вибір студента, наприклад з вивчення іноземної мови, мови програмування тощо.

Переваги участі для студентів коледжів і технікумів

Студенти професійних училищ, технікумів та коледжем зможуть взяти участь в проекті абсолютно безкоштовно.

Участь в конкурсі – це не тільки нові можливості – спілкування, досвід публічних виступів, знайомства з новими людьми, поглиблення отриманих знань, а й можливість виграти грант розміром в 10 000 гривень.

В рамка проекту для студентів коледжів та технікумі це вже не перший конкурс. Впевнитись у правдивості проекту  «Scholarship в Україні» та переглянути як проходили попередні конкурси можна на офіційному сайті проекту https://scholarship.in.ua .

Проявіть трохи ініціативи, старань і творчого підходу, і ваші зусилля обов’язково принесуть позитивні результати. Встигніть вчасно подати заявку на участь у проекті! Бажаємо вам успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *