Екскурсія студентів коледжу до Астрономічної обсерваторії імені Каліненкова Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського

Астрономія змушує дивитися
душу вгору і веде нас з цього світу в інший.
Платон

12 березня 2019 року студенти Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського  разом із викладачами Василенко Оленою Миколаївною, Гінкевич Оксаною Валентинівною, Хомутовською Іриною Іванівною та Маріновою Валерією Віталієвною відвідали Астрономічну обсерваторію імені Каліненкова Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського в рамках тижня точних наук, що нині проходить в коледжі.

Екскурсія розпочалась з інструктажу та короткого вступу в світ астрономії. Студенти дізналися багато цікавої інформації мали змогу розглянути карти зіркового неба, відкрити для себе нові сузір’я, а що найголовніше кожен мав змогу потримати в руках уламки справжніх метеоритів! Після цього вся екскурсійна група відправилася до самої обсерваторії, там на них чекало чимало нових відкриттів. Всі охоче розглядали поверхню місяця та робили фото.

Студенти отримали багато позитивних емоцій, цікавої та корисної інформації.

Дякуємо за проведену екскурсію Сергієнко Ользі Георгіївні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *