«Порядок стажування молоді в органах юстиції» – актуальне питання чергового засідання Університету правових знань ГТУЮ в Миколаївській області з яким знайомились студенти-правники Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського

12 березня 2019 року студенти 315 групи спеціальності «Право» Коледжу Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського вже традиційно відвідали чергове засідання Університету правових знань, що організований Головним територіальним управлінням юстиції в Миколаївській області на базі Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки імені О.Гмирьова з метою виховання покоління обізнаної молоді.

Юні правники мали можливість послухати коментар фахівця Головного територіального управління юстиції в Миколаївській області Познякової Юлії Олександрівни на тему: «Порядок стажування молоді в органах юстиції».

«Ми розглядали питання залучення молоді на державну службу, адже без оновлення її кадрового потенціалу неможливе подальше зростання інституту державної служби, – повідомила Юлія Олександрівна і додала: –Головне територіальне управління юстиції в Миколаївській області надає шанс кожному молодому фахівцю здійснити професійний старт, зробити свій внесок в майбутнє нашої країни та здобути досвід роботи в команді професіоналів».

Фахівцем були надані коментарі і про те, з якого віку можна працювати в цій сфері, які є різновиди стажування та як вони проводяться. Майбутні правники виявляли жвавий інтерес в ході заходу та ставили Юлії Олександрівні питання, які їх хвилюють, отримуючи вичерпні відповіді професіонала.

Зацікавила наших студентів і книжкова виставка «Молодіжна політика в Україні», підготовлена працівниками Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки імені О.Гмирьова,на якій було презентовано нормативно-правове забезпечення державної молодіжної політики в Україні, молодіжне безробіття та соціальна детермінація освітніх досягнень, а також ціннісні орієнтації молоді в сучасному житті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *