Вітаємо команду «Форс-мажорки» Коледжу МНУ імені В.О.Сухомлинського з перемогою у фінальному етапі обласного конкурсу з судових дебатів

11 березня 2019 року в Головному територіальному управлінні юстиції у Миколаївській області відбувся фінальний етап обласного турніру з судових дебатів, що був організований спільно з Миколаївським осередком Ліги студентів Асоціації правників України.

Серед фіналістів – студенти Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського та Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова.

За словами начальника Головного територіального управління юстиції в Миколаївській області Романа Возняка, подібні конкурси є чудовою можливістю набрати практичного досвіду перед початком трудового життя. Таким чином можна не лише потренувати свої ораторські здібності, але й навчитися швидко орієнтуватися у ситуації та бути готовим до прийняття нестандартних рішень у межах закону.

Головував в дебатах суддя-спікер Ленінського районного суду м. Миколаєва Дмитро Губницький – це створило для студентів атмосферу справжньої зали суду. Втім і вимоги до команд були як до справжніх учасників судового процесу – обґрунтувати позицію, ґрунтуючись на матеріалах справи, принципах та положеннях чинного законодавства України.
За результатом судових дебатів перемогу в конкурсі здобула команда Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського «Форс-мажорки», відповідно друге місце залишилося за командою НУК імені адмірала Макарова «Ліговці».

Щиро вітаємо нашу команду «Форс-мажорки» (Саїдова Ольга та Грищенко Валентина) із заслуженою перемогою!!! Нехай вона стане відправною точкою для нових великих звершень і досягнень, хорошим стимулом і мотиватором для участі в нових конкурсах і змаганнях!!! Браво, дівчата!!! Пишаємось вами!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *