Вітаємо лауреата конкурсу наукових та творчих робіт прокурорсько-слідчої діяльності «10 кроків прокурора щодо подолання корупції»

Студент третього курсу спеціальності 081 «Право» Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського КРИВЦОВ АРТЕМ ОЛЕГОВИЧ – лауреат конкурсу наукових та творчих робіт прокурорсько-слідчої діяльності серед студентів ЗВО на тему «10 кроків прокурора щодо подолання корупції», що вже другий рік поспіль проводиться прокуратурою спільно з Міністерством освіти і науки України.

7 лютого 2019 року, у прокуратурі Миколаївської області відбулося нагородження лауреатів конкурсу «10 кроків прокурора щодо подолання корупції». У конкурсі взяли участь 32 студенти закладів вищої освіти Миколаївщини, які навчаються за спеціальністю «Право» з різноманітними креативними роботами у виді презентацій, творів, відео та віршів.

Усіх учасників конкурсу привітав очільник прокуратури Миколаївської області Тарас Омелянович Дунас, який подякував за активну участь. «Ви – креативне небайдуже молоде покоління, від яких залежить майбутнє нашої країни. Тому ви повинні бути патріотами свого рідного краю, своєї країни, прагнути до професійного росту, виявляти активну громадянську позицію», – наголосив очільник прокуратури області.

Тарас Омелянович запросив студентів до активної участі у прес-клубі прокуратури Миколаївської області задля впровадження нових креативних ідей щодо покращення інформування суспільства про позитивні напрацювання органів прокуратури Миколаївщини.

Очільник прокуратури відзначив кожного подякою та пам’ятним подарунком від профспілкової організації прокуратури області – щоденником.

Вітаємо Артема з черговою перемогою!!! Віримо, що твої плани, мрії та задуми будуть такими ж успішними, як і твоя перемога у конкурсі!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *