Нагородження стипендією голови Миколаївської обласної державної адміністрації та Миколаївської обласної ради

28 грудня 2018 року в сесійній залі Миколаївської обласної ради відбулось розширене засідання колегії департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації за участі голови Миколаївської обласної державної адміністрації Савченка Олексія Юрійовича, мера міста Миколаєва Олександра Федоровича Сенкевича та народного депутата України Тараса Дмитровича Креміня. У ході заходу відбулося нагородження учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти та студентів закладів вищої освіти, яким призначено стипендію голови Миколаївської обласної державної адміністрації та Миколаївської обласної ради за підсумками 2017/2018 навчального року.

За досягнення у навчанні, науковій, громадській діяльності, перемогу у конкурсах фахової майстерності сертифікатом на призначення стипендії губернатора нагороджено КРИВЦОВА АРТЕМА ОЛЕГОВИЧА, студента ІІІ курсу спеціальності «Право» Коледжу Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського.

Від щирого серця вітаємо Артема з перемогою!!! Нехай у всіх планах і починаннях тебе супроводжують яскравий успіх і творчі злети, навчання приносить тільки задоволення й щедрі результати, а новий день дарує натхнення, нові відкриття і звершення в ім’я побудови нашого краю та всієї України!!! Будь завжди лідером, досягай максимальних висот, розвивайся і не зупиняйся на досягнутому!!! Попереду багато перемог і роботи над собою! Будь прикладом для наслідування і завойовуй все нові лідерські позиції!!! Пишаємося твоїми успіхами!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *