Кураторська година до Дня захисників і захисниць України, свята Покрови, Козацької Покрови, Дня Козацтва

01 жовтня 2024 року у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховий коледж Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського» для академічних груп 415, 425, 455 куратором Рукіновою Світланою Сергіївною та за участю студентів спеціальності «Право», «Соціальна робота» та ««Комп’ютерна інженерія»»  відбулася кураторська година в режимі онлайн, присвячена Дню захисників і захисниць України, свята Покрови, Козацької Покрови, Дня Козацтва.

На початку жовтня Україна відзначає велике державне свято – День захисників і захисниць України. Торжество відзначається в один день із Днем українського козацтва та Покровою Пресвятої Богородиці. 

Це велике державне свято, яке покликане вшанувати всіх тих героїв та героїнь, які мужньо захищають нашу рідну Батьківщину.

Мета заходу: сприяння національно-патріотичному вихованню студентської молоді, популяризації героїзму військового подвигу, вшанування мужності та героїзму захисників та захисниць України; формування уявлень здобувачів освіти про обов’язок, мужність, героїзм, тощо.

Під час заходу студенти мали змогу переглянути відео про свято Покрови, Козацької Покрови, День Козацтва, День захисників та захисниць України, взяти участь в декламуванні вірша, почути розповідь про батьків, братів, які захищають Україну, тощо.

День захисника України – свято, що увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж усієї багатовікової української історії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *