Спортивні змагання

З 30 вересня по 4 жовтня «Фаховий коледж МНУ імені В.О.Сухомлинського» поринув у вир спортивних змагань у рамках Олімпійського тижня — події, яка стала справжнім святом здоров’я, сили та єдності, організовано спільно з кафедрою фізичної культури та спорту університету та за підтримки голови спортивного клубу Кубишкіна А.В. Захід проводився з метою не лише популяризації олімпійського руху та здорового способу життя, а й для того, щоб пробудити в кожного любов до фізичної активності, командної гри та спортивного суперництва.

У змаганнях взяли участь студенти університету та коледжу, і кожен день приносив нові емоції, виклики та перемоги.

Особливо відзначилися наші студенти коледжу під керівництвом викладача фізичної культури Ніколаєнко Є.В. Вони здобули призові місця в таких видах спорту: 

дартс — 1 місце

 стрітбол — 3 місце

волейбол — 2 місце

Змагання проходили в емоційній та конкурентній атмосфері. Студенти показали не лише свою фізичну силу та спритність, а й витривалість та командний дух. Кожен учасник відчув смак спортивного суперництва, і всі залишилися задоволеними результатами та атмосферою, що панувала під час змагань.

Особлива подяка Збройним силам України за можливість жити, навчатися, займатися спортом і насолоджуватися мирним життям. 

Разом ми крокуємо до нових звершень і перемог! Спортивний дух, єдність та жага до перемоги стають нашими незмінними супутниками на шляху до великих досягнень. Ще більше спортивних перемог попереду — впевнено йдемо до них з гордістю та вірою в успіх!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *