ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ – 2024

   

Щороку в Україні ми відзначаємо Всеукраїнський Олімпійський Тиждень – свято, яке об’єднує всіх шанувальників спорту та здорового способу життя. Це не лише час для вшанування наших видатних спортсменів, але й можливість для кожного з нас долучитися до активного та здорового життя.

     Протягом Олімпійського тижня (16-20 вересня) який є важливою частиною цього святкування, проведено ряд заходів, спрямованих на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвитку олімпійського руху в Україні.

    Особливу увагу було приділено заходу “Олімпійський урок миру”, під час якого студенти мали змогу поглибити свої знання про історію Олімпійських ігор та пригадати досягнення українських спортсменів.

Ще одним важливим етапом стало обговорення проєктів на тему “Виступ України на Олімпійських іграх 2024” та “Паралімпійські ігри”, що дозволило учасникам висловити свої думки та ідеї щодо майбутніх спортивних досягнень нашої країни.

Проведення Олімпійського тижня, підкреслив важливість спорту для здорового життя та об’єднання молоді навколо спільної мети – популяризації фізичної активності та олімпійських цінностей.

Підтримуйте наш спорт, підтримуйте олімпійські ідеали!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *