Коледж зустрічає першокурсників!

Першого вересня 2024 року у ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського» відбулася Посвята першокурсників у студенти – 2024.

На посвяту зібрались студенти-першокурсники, їхні батьки, викладачі  та гості. Прозвучав державний гімн України. Слово взяла в.о.директора Раїса Вдовиченко. Вона щиро привітала присутніх, а особливо першокурсників, із цією знаменною в їхньому житті подією та побажала гарного старту та наполегливо йти до своєї мети – оволодіти омріяною професією в найкращому коледжі, зустріти добрих і надійних друзів, наставників. Адміністрація, викладацький склад, студенти та гості свята вшанували пам’ять полеглих Героїв за свободу та незалежність України хвилиною мовчання.

 Члени студентської ради коледжу також привітали щойно посвячених студентів, познайомили з традиціями закладу освіти.

Студенти-першокурсники 2024 року мали можливість познайомитись із кураторами академічних груп, адміністрацією і викладачами та взяти участь у Першовересневому уроці «Ми українці: честь і слава незламним!»

На жаль, в умовах воєнного стану захід пройшов стримано, проте сподіваємось, що він допоможе в адаптації першокурсників до освітнього процесу.

Після святкового заходу студенти мали змогу поспілкуватись з кураторами, познайомилися  із правилами внутрішнього розпорядку, графіком освітнього процесу, розкладом дзвоників та занять.

Усім студентам щиро зичимо бути активними у навчанні і громадському житті, виявляти ініціативу, мріяти і працювати над втіленням своїх мрій!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *