День банківських працівників України

Щороку 20 травня відзначається День банківських працівників України, встановлений Указом Президента України у 2004 році. 

Це свято має на меті підкреслити важливу роль банківських працівників у розвитку економіки України та забезпеченні її фінансової стабільності.

Банківський сектор відіграв важливу роль у становленні української державності. За роки незалежності в Україні побудована сучасна кредитно-фінансова система, запроваджена національна грошова одиниця, забезпечена її стабільність. 

Здобути якісну освіту у банківській сфері можна, зокрема, і в нашому коледжі, де міцні теоретичні знання поєднуються з практичними навичками. 

Так, викладачкою фінансово-економічних дисциплін А. О. Подгорною було проведено захід для студентів-фінансистів, під час якого ближче познайомились з цією важливою професією. Алла Олександрівна поділилась своїм досвідом роботи в банку та акцентувала увагу здобувачів освіти на плюсах і мінусах професії; на важливих якостях банківського працівника: уважності, відповідальності, оперативності та ін.

Студенти активно приймали участь у заході: розгадували тематичний  кросворд та змагалися за допомогою інтерактивної навчальної платформи “Kahoot!”. Найактивніші здобувачі отримали сертифікати учасників заходу.

Вітаємо усіх банківських працівників зі святом, дякуємо за вашу невтомну роботу та зичимо добробуту й досягнення усіх цілей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *