Переможці XXІ Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» з правознавства

Протягом квітня та травня місяця 2023-2024 н.р. в дистанційному форматі проводилась XXІ Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» з правознавства, в якій мав змогу взяти участь будь-який студент України. Для цього достатньо було зареєструватись, отримати доступ до особистого кабінету та виконати завдання в зручний для учасника час. Єдине, що потрібно – це наявність мережі Інтернет. Студенти ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського» також долучились та стали учасниками цього проєкту.

За підсумками зимової XXІ Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» з правознавства студенти ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В.О.Сухомлинського» посіли ІІ-ІІІ місця та отримали дипломи:

ІІ ступеняКарпенко Вікторія, студентка групи 155; Мацько Катерина, студентка групи 215; Чижевська Вікторія, студентка групи 135;

ІІІ ступеня – Лук’янчук Катерина, студентка групи 155; Мачарський Владислав, студент групи 215; Рогацький Руслан, студент групи 215.

Вітаємо наших переможців та їх керівника – Рукінову Світлану Сергіївну, викладача вищої категорії циклової комісії загальноосвітнього та економіко-гуманітарного напряму підготовки! Бажаємо нових перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *