До Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні

20 лютого 2024 року – десята річниця вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Людей, які загинули у боротьбі за ідеали демократії та європейське майбутнє.

Революція Гідності підтвердила: українці не просто обрали шлях до Європи, а й готові за нього боротися, відстоюючи власні права та свободи. У світі Україну сприймають як державу з власною самобутністю, історією та гідністю, здатну захистити суверенітет.

Студенти та викладачі ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В.О. Сухомлинського» долучилися до вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, хвилиною мовчання вшанувавшисвітлу пам’ять Героїв Небесної Сотні та загиблих на Сході України воїнів. В.о.директора з виховної роботи Санайко К.М. нагадала про незабутні  і героїчні дні 2014 року, коли  за три дні  загинули  мирні  українці, які без зброї  відстоювали  почуття гідності, кращого  майбутнього для своєї країни, стали на захист вічних людських цінностей  — людяності, патріотизму, надій на  краще  життя.

Тепер щороку 20 лютого — це не просто офіційна подія в календарі, а особливий момент, коли відбулася незворотна зміна у відносинах між владою і суспільством. Момент, коли зламалися старі корупційні шаблони та сформувалась чітка політика протидії спрямованості на Росію в зовнішньополітичному курсі. Ціллю Революції Гідності було досягнення свободи та демократії, й це коштувало нам кривавої жертви Героїв Небесної Сотні.

Хай пам’ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Слава Україні! Героям слава!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *