Пізнавальна екскурсія до головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

2 лютого 2024 року студенти ІІ курсу спеціальності 231 «Соціальна робота» в межах навчальної практики відвідали Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області. Даний захід спрямований на поглиблення знань студентів та розуміння функціонування пенсійної системи країни.

Студенти мали можливість побачити, як працює Фонд, поспілкуватись зі спеціалістами установи, побувати в залі прийому громадян, ознайомитися з електронним документообігом та особливостями прийняття на державну службу.

Однією з головних тем, що обговорювалась з молоддю, була легалізація трудових відносин. Студентам розповіли про важливість отримання заробітної плати офіційно, оскільки стаж роботи та розмір заробітної плати – основні чинники, які визначають розмір пенсії. У ході спілкування молодь ознайомили з процедурою реєстрації та переліком послуг, якими можна скористатися на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

По завершенню екскурсії майбутніх випускників запросили долучитися до команди Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області та побудувати там успішну кар’єру.

Більш детально за посиланням: https://www.facebook.com/pfumk/?locale=uk_UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *