ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ І ЖАГОЮ СВОБОДИ

В цьому році 21 листопада Україна відзначає 10-у річницю початку Євромайдану та Революції Гідності, які змінили хід історії країни і усього світу. 

Цього дня українці вшановують пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.

27 листопада 2023 року відбулася година спілкування  до 10 річниці Євромайдану. Під керівництвом куратора, викладача вищої категорії, Левицької Вікторії Сергіївни, студенти І курсу спеціальностей 081 «Право» та 231 «Соціальна робота» – Пятаченко Анастасія, Ходаковська Владислава, Коробкова Олена та Шаповал Олександра, підготували цікавий екскурс подіями 2013 року. 

Згадуючи про події Революції Гідності, ми маємо завжди пам’ятати, що за свободу і гідність кожного з нас заплачено життями Героїв Небесної Сотні, десятками тисяч воїнів, добровольців і волонтерів, мирних співгромадян.

День Гідності та Свободи  не лише чергова пам’ятна дата в календарі, він символізує відданість України ідеалам і принципам побудови демократичної держави та ідеям свободи.

Бережімо пам’ять про подвиги наших Героїв, шануймо їхню незламну силу волі, мужність та відвагу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *