Вітання Миколаївському національному університету імені В. О. Сухомлинського з нагоди 110-річниці від дня та 105-ї річниці від дня народження В. О. Сухомлинського

29 вересня 2023 року відбулося урочисте засідання вченої ради університету з нагоди 110-річчя від дня заснування Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського та 105-ї річниці від Дня народження В. О. Сухомлинського.

На свято завітали почесні гості: головний науковий співробітник Сектору сухомлиністики Відділу педагогічного джерелознавства та біографістики Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського, академік НАПН України, доктор педагогічних наук, професор Сухомлинська Ольга Василівна та директор департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації Веліховська Алла Борисівна.

Урочисте засідання розпочав в.о ректора, академік НАПН України, доктор технічних наук, професор Будак Валерій Дмитрович.

За дорученням першого заступника і в.о. голови Миколаївської обласної ради Антона Табунщика Євгеній Горбуров вручив почесні нагороди Миколаївської обласної ради.

Відзнаки з нагоди свята отримали і викладачі ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В.О.Сухомлинського». Викладача історичних дисциплін Мируна Владислава Віталійовича нагородили грамотою Департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації за сумлінну працю, особистий внесок у підготовку фахівців й виховання студентської молоді.

Відзначили почесною грамотою за педагогічну майстерність, особистий внесок у підготовку фахівців та з нагоди 110-річниці від дня заснування Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського заступника директора з навчальної роботи Олену Сахарову.

Адміністрація та педагогічний колектив Фахового коледжу щиро вітає Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського! Нехай Ваш досвід і професіоналізм, величезний творчий та інтелектуальний потенціал у справі підготовки фахівців та виховання молоді і надалі служитиме зміцненню нашої держави!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *