До Дня фізичної культури та спорту

Традиційне святкування Дня фізичної культури і спорту в Україні припадає на другу суботу вересня. В цьому році воно припало на 9 вересня.

За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю. Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, фізичне виховання – це здоров’я нації.

В рамках вивчення навчальної дисципліни «Технології» та модуля «Краса і здоров’я» за ініціативи к.п.н., викладача вищої категорії Сахарової О.М. студенти 1 курсу підготували проєкти на тему «Мій здоровий спосіб життя», підтримуючи думку, що рухова активність є важливою складовою здорового способу життя. Студенти активно ділились власними досягненнями у спорті, розповідали про те, яким чином підтримують свою рухову активність, займаючись ранковою гімнастикою, танцями, йогою, катаючись та велосипедах  та практикуючи піші прогулянки у другій половині дня. Студенти, навіть, писали вірші про значення здорового способу життя.

Представляючи свої проєкти, студенти погоджуються і стверджують, що для підтримки належної форми та активності фізичним вправам не існує рівноцінного замінника. Вони не просто зміцнюють м’язи і покращують зовнішній вигляд, а й слугують профілактикою багатьох хвороб. Спортивні заняття роблять людей дисциплінованими, додають рішучості, концентрації уваги та впевненості, розвивають емоційний інтелект, навчають співпраці в команді.

Займаючись спортом і фізичною культурою, ми зміцнюємо здоров’я, розвиваємо себе, гартуємо не лише тіло, а й свій дух  і все це  допомагає нам досягати всіх цілей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *