Кураторська година на тему: «ЗСУ – герої нашого часу!»

Для студентів  315, 325 та  415 груп куратором Рукіновою С.С. 19 вересня 2023 року було проведено кураторську годину на тему «ЗСУ – герої нашого часу!» з метою сприяння національно-патріотичному вихованню студентської молоді, популяризації героїзму військового подвигу, вшанування мужності та героїзму захисників та захисниць України.

Так,  віддаючи шану величі Героїв, їхній мужності та жертовності, студенти  хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв. Потім студенти долучились до міні-диспуту «Що таке Батьківщина?», висловлюючи свої думки та роздуми. Також під час виховного заходу студенти переглянули відео «Чому українські воїни найкращі» та поговорили про те, що дійсно Героями не народжуються і наше сьогодення показує, що прості українці своїми вчинками, своєю повсякденною роботою, волонтерством, допомогою та прагненням до свободи наближають Перемогу.

Завдяки їх жертовності та відвазі, ми маємо змогу жити, навчатись та працювати під українським прапором та на українській землі!

Дякуємо ЗСУ за надану молоді можливість здобувати освіту, планувати свою майбутню освітню кар’єру! ​

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *