Переможці XVІ та XVІІ  Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» з правознавства

Протягом другого семестру 2022-2023 н.р. в дистанційному форматі проводилась зимова XVІ Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» з правознавства та весняна XVІІ Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» з правознавства, в якій мав змогу взяти участь будь-який студент України. Для цього достатньо було зареєструватись, отримати доступ до особистого кабінету та виконати завдання в зручний для учасника час. Єдине, що потрібно – це наявність мережі Інтернет. Студенти ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського» також долучились та стали учасниками цього проєкту.

За підсумками зимової XVІ Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» з правознавства студенти ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В.О.Сухомлинського» посіли І-ІІІ місця та отримали дипломи:

І ступеня – Шматолоха Вікторія, студентка групи 225;

ІІ ступеня – Бобейко Вікторія, студентка групи 215;

ІІІ ступеня – Дорофєєва Марія, студентка групи 225, Островський Станіслав, студент групи 225.

За підсумками весняної XVІІ Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» з правознавства студенти ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В.О.Сухомлинського» посіли І-ІІІ місця та отримали дипломи:

І ступеня – Шматолоха Вікторія, студентка групи 225, Бобейко Вікторія, студентка групи 215;

ІІ ступеня – Зубар Дар’я, студентка групи 215;

ІІІ ступеня – Подушнікова Анастасія, студентка групи 215, Кодукова Анастасія, студентка групи 225, Щербина Віолетта, студентка групи 215.

Вітаємо наших переможців та їх керівника – Рукінову Світлану Сергіївну, викладача вищої категорії циклової комісії загальноосвітнього та економіко-гуманітарного напряму підготовки! Бажаємо нових перемог!

Підсумки зимової XVІ Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» з правознавства:

Підсумки весняної XVІІ Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» з правознавства:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *